Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımına Yeni Sponsor

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'a sponsor olan firmanın yetkilileriyle anlaşma imzalandı.


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, protokol töreninde yaptığı konuşmada, güvenilir bir amaçta, doğru yolda olan ve çaba gösteren insanlara desteğin anlamlı olduğunu söyledi.

Sponsorluğu önemsediğini dile getiren Gökhan, "Burada sporcularımıza da güven var. Onlara güveniyoruz ve başarılı olacağına inanıyoruz. Onun için destekliyor ve katkıları alıyoruz"

Takımın sponsorluğunu üstlenen Esas Gayrimenkul firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı ise Çanakkale'nin gençleri, spor ve sporculara verdikleri önem doğrultusunda anlaşmayı hayata geçirdiklerini bildirdi.

Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan da takımın başarısı için yoğun tempoyla çalıştıklarına işaret etti.

Farklı bir yönetim ve oyuncu kadrosuyla iyi bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını belirten Güneşhan, şöyle konuştu:

"Yeni ekibimizle bu yıl daha da başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Bunun yanında düzenli ve istikrarlı bir bütçeye de sahip olmak gerekiyor. Bütçemizdeki en büyük gelir kaynağı, Çanakkale Belediyesinin yasaların izin verdiği ölçüde yapmış olduğu katkıdır. Bunun yanında sponsorluk desteği bizler için önemli. Gerçekleşen anlaşmayla Esas Holding, ana sponsorumuz oldu."

Daha sonra sponsorluk anlaşması, Güneşhan ile Kamışlı tarafından imzalandı.

Kaynak: AA