Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Karakan'dan Gto'ya Ziyaret

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'ı ziyaret etti.


Ziyarette, Türkiye Hokey Federasyonu'nun faaliyetleri ve Türk hokeyinin başarıları hakkında bilgi veren Karakan, Türkiye Kadınlar-Erkekler Açık Alan Hokeyi Süper Ligi 2. Etap müsabakaları ile Açık Alan 1. Ligi Belirleme ve Süper Lige Yükselme müsabakalarının Gaziantep'te gerçekleştirildiğini ifade etti.

Gaziantep'in Türk hokeyinde önemli bir yere sahip olduğuna değinen Karakan, kentin sporcularının, antrenörlerinin ve takımlarının Türk hokeyine önemli katkılarda bulunduğunu, bu katkının artarak devam etmesi için Gaziantep halkından ve iş dünyasından spora karşı daha duyarlı olmalarını beklediklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da sporun Gaziantep için en az üretim ve turizm kadar önemli olduğunu vurguladı.

İnsanın fiziki ve ruhsal sağlığına olumlu katkı yapan, sosyal gelişimini destekleyen sporun profesyonelce yapılmasının, tüm bu faydalarının yanında bir kentin markalaşmasına, turizmine ve ekonomisine de katkı sağladığını anlatan Bartık, "Artık spor da Gaziantep'in marka değerine katkı sağlamaya başlamıştır. Gaziantep Polis Gücü Hokey Takımının kentimize Avrupa şampiyonluğunu getirmesi bu açıdan büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda Türkiye Hokey Federasyonu başkanlık koltuğunda bir Gazianteplinin yer alması da kentimiz adına gurur vericidir" dedi.

Kaynak: AA