Sakaryaspor Yönetiminden Başkan Dişli’ye Ziyaret

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Yönetim kurulu üyeleri Adnan Sipahi ve Uğur Çelikarslan ile birlikte Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.


Sakaryaspor’un her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Dişli, “Sakaryaspor bu şehrin önemli bir değeri. Geçen sezon ligde kalma mücadelesi veren bir takım varken şimdi şampiyon olmak için uğraş veren bir takım var. Sakaryaspor’u yalnız bırakmamız asla söz konusu olamaz. İmkanlarımız ölçüsünde her zaman destek olmaya çalıştık bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ise,"2014-2015 futbol sezonu kombine bilet satışları için çalışmalara başladık. Desteklerini bizden esirgemeyen her dönem kombine bileti alarak bizim yanımızda olan Adapazarı Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Dişli’yi makamında ziyaret ederek kombine bilet almalarını talebinde bulunduk. Başkanımız her zaman olduğu gibi talebimizi olumlu karşılayarak bugün de aldığı kombine biletlerle desteğini gösterdi. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA