Orduspor'dan, Deplasmandaki Maçlarına Gelen 4 Taraftara Forma Hediyesi

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, 4-2 kazandıkları Adanaspor deplasmanında maçı izlemeye gelen 4 taraftara takımın yeni sezon formalarını hediye edeceklerini söyledi.


Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor taraftarlarının zor şartlar altında da takımlarını yalnız bırakmadığını belirtti.

Bunun örneğini 14 Eylül'de Adana'da oynadıkları Adanaspor maçında gördüklerini anlatan Türkmen, karşılaşmayı izlemek için kilometrelerce yol kat eden 4 taraftarın tribünlerde takımını desteklediğini söyledi.

Orduspor'u zorlu deplasmanında yalnız bırakmayan 4 taraftara yeni sezon formalarından hediye etme kararı aldıklarını dile getiren Türkmen, "Bu taraftarlarımızın kulübümüze gelmeleri durumunda formalarını hediye edeceğiz. Onlar, taraftarlığın en güzel örneğini bize gösterdiler. Onlar, saatlerce otobüs yolculuğunun ardından tribündeki yerlerini aldılar. Şimdi sıra bizde" şeklinde konuştu.

Türkmen, bundan sonraki maçlarda da taraftarları tribünlerde görmek istediklerini anlatarak, bu tür uygulamalarının bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi.

Kaynak: AA