Galatasaray'da Tribün Depremi

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda dün Anderlecht ile oynadığı karşılaşmaya, taraftarlar ile futbolcular arasındaki gerilim damga vurdu.


Devler Ligi'nde 2014-2015 sezonunun ilk grup maçına çıkan Galatasaray'da, taraftarların futbolculara gösterdiği tepki camiayı karıştırdı. Galatasaray'ın son dakikalara kadar 1-0 geride götürdüğü mücadelede sarı-kırmızılı taraftarlar, Anderlecht karşısında beklenen performansı sergileyemeyen ve 72. dakikada yerini Umut Bulut'a bırakan Selçuk İnan'a ıslıklarla tepki gösterdi. Kaptan Selçuk ise taraftarın bu tepkisine alkışla karşılık verdi.

PRANDELLI'DEN FUTBOLCULARA DESTEK
Karşılaşma sonunda İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, maç boyunca zaman zaman Burak Yılmaz'a da tepki gösteren Galatasaraylı taraftarlara seslenerek, "Taraftarlarımız futbolcularımızı ıslıkladığında çok üzülüyorum. Futbolcularımız kırılgan ve olumsuz etkileniyorlar. Kimse ıslıklanmayı hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

MUSLERA'DAN TRİBÜNLERE TEPKİ
Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'da protestolara tepki gösteren bir diğer isim oldu. Başarılı kaleci karşılaşmanın 90+1. dakikasında Burak Yılmaz'ın kaydettiği beraberlik golünden sonra tribünlere dönerek Burak Yılmaz'ı işaret etti ve tepkisini ortaya koydu.

Kaynak: İHA