Avrupa Şampiyonu Yılmazer'den Şiran'a Ziyaret

Bedensel Engelliler Avrupa Atletizm Şampiyonu Öznur Yılmazer Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.


İngiltere'de yapılan IPS Bedensel Engelliler Avrupa Atletizm Şampiyonası'na Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına milli takımla katılan Öznur Yılmazer, görme engellilerde 100, 200 ve 400 metre yarışlarında birinci olarak aldığı 3 altın madalyanın sevincini Şiran ile paylaştı.

Antrenörü Serhat Polat ile birlikte ziyarete gelen Yılmazer, "Bayrağımızı dalgalandırmanın gururunu anlatmaya kelimeler yetmez. Çok güzel ve farklı bir duygu, azmin vermiş olduğu bu başarıda sayın müdürümüz Faruk Şiran desteğini hiçbir zaman esirgemeyerek her anlamda destek olmaya çalıştı. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yılmazer'i tebrik eden Şiran ise genç sporcunun aldığı derecelerle hem Türkiye'yi hem de Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek "Bu başarıda emeği olan antrenörlerimizi kutlamak gerek, inşallah Gaziantep olarak bu başarılarımızı artırarak hem ülkemizi hem de gazi şehrimizi sporun başkenti haline getiririz" diye konuştu.

Kaynak: AA