Akhisar Beleldiyespor'da Erciyespor Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Kayseri deplansmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.


Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, deplasmanda oynayacakları Erciyespor maçı hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti.

Geçtiğimiz hafta Sivasspor ile oynadıkları karşılaşmada uzatma dakikalarındaki beraberlik golü ile haftayı 1 puanla kapattıklarını hatırlatan Acar, takımda morallerin iyi olduğunu ve bu hafta oynayacakları maçı kazanmak istediklerini belirterek "Kayseri deplansmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Cumartesi günü oynayacakları maç için takımın bu akşam tesislerde çalışmasını sürdüreceğini belirten Acar, teknik direktörün talebi üzerine bir gün önceden Kayseri'ye gideceklerini kaydetti.

Takımın yarın sabah yapacağı antremanın ardından İzmir'den hava yoluyla Kayseri'ye hareket edeceğini ifade eden Acar, kalacakları otelde kampa gireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA