Yeni Malatyaspor'da Tokatspor Mesaisi Başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Tokatspor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.


Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen idman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan orta saha oyuncusu Caner Ağca, Konya Anadolu Selçukspor karşısında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Lige iyi başladıklarını ve bu şekilde devam etmek istediklerini belirten Ağca, "Hepimizin bir amacı var; bu takımı şampiyon yapmak. Her zaman söylediğim gibi İnönü Stadyumu'nda kupayı kaldırmak istiyoruz. Umarım bu hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

Takımda arkadaşlık ortamının iyi olduğunu dile getiren Ağca, takımda herkesin oynayabilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Ağca, omuzlarında ağır bir yük olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim sonuçta bir borcumuz var. En azından bu takımı şampiyon yapmak için buradayız. Umarım, sezon sonu borcumuzu öderiz, vicdanımız rahat şekilde tatile gideriz. Tokat takımının iyi olduğunu söylüyorlar ama biz oyunumuzu oynadığımız zaman, iyi mücadele ettiğimiz zaman yenemeyeceğimiz rakip yok. Umarım, Tokat deplasmanından formamıza yakışan mücadele verip 3 puanla döneriz."

Kaynak: AA