Trabzonspor, Ukrayna'ya Gitti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk haftasında deplasmanda Metalist Kharkiv ile yapacağı maç için Ukrayna'ya gitti.


Bordo-mavililer, Ukrayna'nın doğusunda yaşanan olaylar nedeniyle batıdaki Lviv kentine alınan karşılaşma için THY'ye ait özel uçakla Trabzon'dan ayrıldı. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski başkanlardan Mustafa Günaydın, bazı yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, taraftarlar ve basın mensuplarının yer aldığı kafile, 15.00'te Lviv'e hareket etti.

Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic, havaalanında Trabzonspor'u uğurlamaya gelen engelli Emre Vural ile sohbet etti. Vural, Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic'e başarı diledi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile oynanılan rövanş maçında sakatlandıktan sonra ligde Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe maçında forma giyemeyen Oscar Cardozo da kafilede yer aldı.

Karadeniz ekibinde Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz'ın sakatlıkları bulunuyor.

Bordo-mavili kafienin 19 kişilik futbolcu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Onur Recep Kıvrak, Oscar Cardozo, İbrahim Demir, Soner Aydoğdu, Zeki Yavru, Sefa Yılmaz, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Fatih Atik, Musa Nizam, İshak Doğan, Essaid Belkalem, Carl Medjani, Fatih Öztürk, Yusuf Erdoğan, Mustapha Yatabare, Waris Majeed, Avraam Papadopolus, Kevin Constant

- Ukrayna programı

Trabzonspor'un Metalist Kharkiv ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları da belli oldu.

Bordo-mavili ekip, maçtan bir gün önceki antrenmanını yerel saatle 18.45'te maçın oynanacağı Lviv Arena Stadyumu'nda yapacak. Antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise yerel saatle saat 19.45'te yine Lviv Arena Stadyumu'nda başlayacak.

Metalist Kharkiv ise yarın yerel saatle 14.00'te Kharkiv'de antrenman yapacak.

Teknik Direktör Igor Rakhaiev de aynı gün 21.00'de Lviv Arena Stadyumu'nda basın toplantısı gerçekleştirecek.

Kaynak: AA