Antalyaspor Teknik Direktörü Korukır Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Orduspor karşŸılaşŸmasından puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını söyledi.


Korukır, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada ligde sahalarındaki ilk karşŸılaşŸmadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğŸunu yaşŸadıklarını söyledi.

şžanlıurfaspor karşŸısında 6 net gol pozisyon bulduklarını anlatan Korukır, takımın tempolu bir oyun ortaya koyduğŸunu kaydetti.

Korukır, bu hafta deplasmanda karşŸılaşŸacakları Orduspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlandıklarını dile getirerek, şŸöyle devam etti:

"ǖnemli bir rakibe karşŸı oynayacağŸız. Orduspor karşŸısında oyunu rakip sahada tutmaya çalışŸacağŸız. İki takım da ofansif açıdan iyi oynuyor. Zevkli bir karşŸılaşŸma olacak. Deplasmanda alacağŸımız puanlar çok önemli."

Takımının 5-6'ncı haftalardan sonra daha iyi performans sergileyeceğŸine inandığŸını ifade eden Korukır, futbolcuların çalışŸmalarından ve kazanma isteklerinden memnun olduğŸunu söyledi.

Ligin ilk yarısının dengede gideceğŸine inandığŸını, bu yarıda alınacak puanların çok önemli olduğŸuna işŸaret eden Korukır, şŸöyle konuşŸtu:

"Bu ligde kazanılan bir puan bile bazen şŸampiyonluk için önemli olabiliyor. Sezon başŸında hedefimiz olan maç başŸı 1.80- 1.90 puan ortalamasıyla ligi bitirmek istiyoruz. Hesaplarımızda şŸaşŸma olacağŸını düşŸünmüyorum. Kazanma arzumuz ile Antalyaspor'u daha iyi yerlere taşŸımanın gayreti içerisinde olacağŸız. Antalyasporluluk, şŸampiyonluk ruhunu yaşŸamalıyız. Teknik heyet bu ruhu ne kadar yaşŸarsa futbolcular da aynı ruhu taşŸır. Bu ruhu sezon sonuna kadar yaşŸayıp şŸampiyon olmak istiyoruz. Takım içinde aile olmak çok önemli. Ailenin parçaları olan yönetim, teknik heyet, futbolcu ve personel ile inançlı bir şŸekilde yolumuza devam edeceğŸiz."

 

Kaynak: AA