Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Uluözlü Açıklaması

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Tarsus İdman Yurdu karşısında deplasmanda aldıkları 1 puanın önemli olduğunu belirterek, "Tokatsporumuzun önümüzdeki maçlarda kalitesini ve gücünü sahaya yansıtacağına inanıyorum" dedi.


Uluözlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tarsus İdman Yurdu ile dün deplasmanda 1-1 berabere kaldıklarını anımsattı. Maça galibiyet hedefiyle çıktıklarını belirten Uluözlü, "Bir puan bizim için çok önemli. Sonuçta deplasmanda oynadığımız maçtan beraberlikle ayrıldık" diye konuştu.

Uluözlü, takımın iyi oyun sergilediğini belirterek, şunları söyledi:

"Maçın ilk yarısında yediğimiz golün ardından futbolcularımız kısa sürede toparlandı. İkinci yarıda iyi bir futbol sergileyerek 79. dakikada Soner'in attığı golle beraberliği sağladık. Birçok pozisyona girebildik ama galibiyeti getirecek golü bulamadık. Sonuçtan memnunuz. Futbolcularımızın takıma uyum sağladıklarını ve pozisyon üretmeye çalıştıklarını gördük. Lige daha yeni başladık. Tokatsporumuzun önümüzdeki maçlarda kalitesini ve gücünü sahaya yansıtacağına inanıyorum."

Kaynak: AA