Maçın Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'da, Teknik Direktör Engin Korukır, 1-0 kazandıkları Şanlıurfaspor maçıyla ilgili "Aldığımız 3 puan çok önemli. Bu ligde üstüne koya koya gideceğiz" dedi.


Korukır, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, sahada her iki takımın da ofansif bir mücadele içerisinde olduğunu belirterek, "rakibin, karşılaşmanın ilk 10 dakikasında etkili olduğunu" ifade etti.

İlk yarının sonlarına doğru oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını dile getiren Korukır, "Önemli gol pozisyonlarına girdik. İkinci devrenin başında erken gol bulduk. Bu da maçın mücadele şeklinde geçmesine neden oldu. Değerli bir rakibi yendik. Kaliteli takım. Derbi maç gibiydi. Aldığımız 3 puan çok önemli. Bu ligde üstüne koya koya gideceğiz. Seri galibiyetler almak istiyoruz" diye konuştu

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise sahada iki iyi takımın güzel bir mücadele ortaya koyduğunu ifade ederek, rakiplerinin iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğunu aktardı.

Antalya'ya 3 puan kazanmak için geldiklerini dile getiren Arslan, "İyi mücadele ettik. Hem bizim hem rakibin önemli pozisyonları vardı. Antalyaspor bizim hatamızdan kaynaklanan bir golle öne geçti. Golün ardından karşılıklı ataklar oldu ama sonuna kadar mücadele ettik. Pes etmedik ve son dakikaya kadar pozisyona girdik. Hakem, bir penaltı pozisyonumuzu vermedi ancak mağlubiyeti penaltıya bağlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA