Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti!

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, Galatasaray'ın elden çıkarmaya çalıştığı Dany ile el sıkıştı..

Transfer sezonuna hızlı giriş yapan Balıkesirspor, Alanzinho, Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal ve Ronald Vargas gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak ses getirmişti.

Hücum hattını güçlendiren Kırmızı Beyazlı ekip stoper arayışında Milanlı Zaccardo için girişimlerini sürdürmüş ancak bir sonuç alamamıştı.

Balıkesirpor Başkanı Tuna Aktürk, Süper Lig'i iyi bilen üst düzey bir stoperi kadrolarına katmak istediklerini belirtirken bu hedef doğrultusunda Galatasaraylı Dany'e yöneldiklerini bildirdi.

BALIKESİR BAŞKANI İSTANBUL'DA

İstanbul'a gelerek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile bizzat görüşen Tuna Aktürk'ün, Galatasaray'ın da elden çıkarmak istediği Dany için mütabakata vardıkları belirtildi.

Sercan Yıldırım transferi sürecinde Aktürk'ün 'Dany beğendiğimiz bir oyuncu onu da kiralık olarak bu sezon kadromuzda görmek isteriz' dediği ve Aysal'ın bu öneriye sıcak baktığı bildirildi. Prandelli'nin de kadroda düşünmediği Dany'e 'Bir sezon boyunca yedek kalmanı istemem Balıkesir senin için iyi bir şans' dediği öğrenildi.

Satış alma opsiyonuyla 1 yıllığına Balıkesirspor'a kiralanan Dany'nin hafta başında Balıkesirspor kampına katılması bekleniyor. Transfer detayları ile ilgili bilgilendirmeyi her iki takım da pazartesi günü KAP'a (Kamu Aydınlatma Platformu) yapacak.