Adanaspor 3. Hazırlık Maçında Galip

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, 3.hazırlık maçında geçen sezon TFF 2.lige düşen Fethiyespor’u 2-1 mağlup etti.


Adanaspor karşılaşmaya Kalede Hayrullah, savunmada Ozan, Yiğitcan, Uğur, Mehmet Sak Orta alanda Fevzi, Olcay, Hakan Sabit, Mehmet Boztepe forvette de Tiago ve Murat Yılmaz tertibinde başladı.

Maçın başından itibaren üstünlüğünü ele geçiren Adanaspor Tiago’nun attığı iki golle devreyi 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda Teknik direktör Levent Eriş değişiklikler yaptı. Fethiyespor’un tek gölü Seydihan’dan gelirken Turuncu Beyazlı takım maçı 2-1 kazandı. Hafif Sakatlıkları nedeniyle Merthan ve Selçuk takımdan ayrı çalışırken Atilla’da düz koşu yaptı.

ÖNCE DOSTLUK
Maç öncesinde Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Basın Sözcüsü Bülent Uzel,Teknik Direktör Levent Eriş,fathiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ve Adanaspor Genel Menajeri Murat Daldık objektiflerin karşısına geçerek başarı dileğinde bulundular. Teknik Direktör Levent Eriş, Fethiyespor’un geçen sezon PTT 1.Lig’e renk kattığını ve en yakın zamanda yeniden başarılı günlere döneceğine inandığını söyledi.

Engin İpekoğlu da Başkan Bayram Akgül ve Levent Eriş’e zorlu lig öncesinde başarı dilerken Adanaspor’un yerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Adanaspor 4.hazırlık maçını 3.lig ekiplerinden Derince Belediyespor ile oynayacak. Adanaspor’lu eski futbolcu Ali Asım Balkaya’nın çalıştırdığı Derince Belediyespor maçı saat 17:00’da Termol Otelin Sahasında oynanacak.

Kaynak: İHA