Sebat Proje Trabzon Akçaabat'ta Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Sebat Proje Trabzon Akçaabat, Nevşehir'in Avanos ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu, takımın genel gidişatından ve oyuncularının idmanlardaki performansından memnun olduğunu belirterek, "14 Ağustos'ta bitecek kamp çalışmalarımız devam ediyor. Şu an için her şey yolunda gidiyor. Tek üzüntümüz ayak tarak kemiği kırılan ve sahalardan 2 ay uzak kalacak Miraç Karaosmanoğlu'nun sakatlığı" dedi.

Önlerine ciddi hedefler koyduklarını ifade eden Alemdaroğlu, "Hazırlıklarımızı hedeflerimiz doğrultusunda yapıyoruz. Yeni sezonda zirveye oynayan ve taraftarlarını memnun edecek bir takım olmak istiyoruz. Bu nedenle sıkı çalışıyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. Tabii söylemden çok eylem önemlidir. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. İdmanlardaki performansımızı maçlarımıza yansıtabilirsek önümüzde kimse duramaz" diye konuştu.

Yeni sezonda 3 kaleci dışında 24 oyuncu ile mücadele edeceklerini kaydeden Alemdaroğlu, kadrolarına katmayı düşündükleri 3 oyuncu ile görüşme halinde olduklarını, transferleri kısa zaman içinde bitireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA