Bursaspor'da Transfer Çalışmaları

Bursaspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda Fenerbahçe'den orta saha oyuncuları Samuel Holmen ve Cristian Baroni'yi kadrosuna dahil etmek isteyen yeşil-beyazlılar, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen İspanya'nın Granada Kulübü'nden 30 yaşındaki Senegalli oyuncu Pape Diakhate'yi de gündemine aldı.
Diakhate'yi, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'u çalıştıran Hikmet Karaman'ın Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e tavsiye ettiği, bunun ardından yeşil-beyazlı yöneticilerin de bu oyuncunun menajeri ve kulübü ile irtibata geçtiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yöneticilerin Senegalli milli oyuncuyu Bursa'ya davet ettikleri belirtildi.
Bu arada, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Samuel Holmen ve Cristian Baroni için dün İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle ve oyuncuların menajerleriyle bir görüşmede bulunduğu kaydedildi.
Bölükbaşı'nın görüşmede ayrıca sarı-lacivertlerin yedek kalecileri Mert Günok ve Ertuğrul Taşkıran ile ilgili de bilgi aldığı ifade edildi.
Bursaspor'un Diakhate'nin transferinin gerçekleşmesi halinde Holmen ya da Baroni'den birini transfer etmeyi planladıkları bildirildi.

Kaynak: AA