Beşiktaş, Ibrahim Afellay İçin Harekete Geçti

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin, takımdan ayrılmasına izin verdiği Hollandalı Ibrahim Afellay'ın Beşiktaş yolunda olduğu öne sürüldü.

Transferde yıldız yağmuru sürüyor. Fenerbahçe'nin Diego Ribas, Beşiktaş'ın Demba Ba ve Trabzonspor'un Oscar Cardozo gibi önemli futbolcuları kadrolarına katmalarının ardından, sıra tekrar siyah-beyazlı ekibe gelecekmiş gibi görünüyor.

Barcelona Kulübü'ne yakınlığı ile bilinen Katalanların Sport gazetesi, Beşiktaş'ın Ibrahim Afellay için harekete geçtiğini yazdı. Barça'nın yeni teknik direktörü Luis Enrique'nin planları içerisinde yer almayan oyuncunun takımdan ayrılmasının kesin olduğu, Kara Kartal'ın transfer adına pençesini Hollandalı oyuncuya geçirmek üzere olduğu duyuruldu.

Bazı Alman ve Hollandalı ekiplerle görüştüğü belirtilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için son olarak Beşiktaş'ın da devreye girdiği ve Afellay'ın Türkiye'nin yolunu tutabileceği bildirildi. Barcelona'ya 2011'de PSV Eindhoven'dan transfer olan Ibrahim Afellay, 44 kez de Hollanda Milli Takımı'nın formasını giydi.

Beşiktaş, Ibrahim Afellay İçin Harekete Geçti