Tki Tavşanlı Linyitspor'da Tarsus İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yarın deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, "Düşündüklerimizi sahaya yansıtırsak o zaman iyi bir skorla dönebiliriz. Amacımız da zaten sezona iyi bir skorla başlamak" dedi.

Kırmızı-siyahlı ekip, Tavşanlı ilçesi Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde maç öncesi son çalışmasını gerçekleştirerek Tarsus'a hareket etti.
Durmuş, kafilenin hareketinden önce AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni bir kadro oluşturduklarını ve sezona güçlü Tarsus İdman Yurdu deplasmanıyla başlayacaklarını söyledi.

Her takım için ilk haftaların zor geçtiğini vurgulayan Durmuş, şöyle devam etti:
"Uyum sorununu aşabilmek adına yoğun çalıştık, çaba harcadık ve bu konuda mesafede aldık. Sezona deplasmanda başlıyoruz. Müsabakayı sıcak bir ortamda oynayacağız. Tarsus, iyi bir takım. Zor bir rakiple oynayacağız. Düşündüklerimizi sahaya yansıtırsak o zaman iyi bir skorla dönebiliriz. Amacımız da zaten sezona iyi bir skorla başlamak."
Oyuncularının birbirleriyle uyumunu tamamen sağlayıp takım ruhunu yakalaması için zamana ihtiyaç duyduklarını anlatan Durmuş, bunun kısa sürede gerçekleşmesini istediklerini bildirdi.
Durmuş, ilk hedeflerinin sıkıntısız bir sezon yaşamak olduğuna işaret ederek, "Uyum sorunun kısalığı, hedefimizi daha da netleştirecek. İlk haftalarda alacağımız sonuçlarla tablo biraz daha ortaya çıkacak. Bu takımın zamana ihtiyacı var. Kısa sürede uyumu başarırsak hedefimize kilitlenebiliriz" diye konuştu.

Kaynak: AA