Olcan Adın Açıklaması

Galatasaray’ın tecrübeli oyuncusu Olcan Adın, tüm maçlarda en iyi şekilde oynayıp, 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.


Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda Bursaspor’u 2-0’la geçen sarı-kırmızılılarda galibiyet sevinci yaşanıyor. Maçın ikinci golünü kaydeden Olcan Adın, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Kazasız, sakatlıksız bir sezon geçirmelerini dilerim. İlk yarı istediğimiz oyunu oturtamadık. Oyuna ve lige konsantre anlamında biraz sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda istediğimiz oyunu kurduk ve pozisyonlarda bulduk. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonlar sayesinde maçı da 2-0 kazandık. Bu sene bizim adımıza çok önemli. Bütün maçlarda da en iyi şekilde oynayıp, 4’üncü yıldızı da takmak istiyoruz” dedi.

“ELEŞTİRİLERE KULAK ASMAYACAĞIZ”
Bir basın mensubunun “Fenerbahçe maçından sonra çok eleştirildiniz. Bu durum olumsuz yönde etkiledi mi?" şeklinde ki soruya Adın, “Eleştiri mutlaka olacak. Biz Fenerbahçe maçında da çok iyi mücadele ettik. Biz eleştirilere hiçbir şekilde kulak asmayacağız. Kendi işimizi yapacağız. Performansımızı katlaya katlaya takım olarak istediğimiz hedeflere ulaşacağız” diye konuştu.

BRUMA: “3 PUAN ALMAMIZ GEREKEN MAÇTI”
Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Bruma da, “Sezonun ilk maçı çok önemliydi bizim için. Kesinlikle 3 puan almamız gereken bir maçtı. Çünkü nasıl başlarsanız öyle gider. 3 puan aldığımız için tüm takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA