Alanyaspor İlk Maçta Manisaspor’u Farklı Geçti

PTT 1. Lig’in ilk haftasında Manisaspor, kendi evinde Albimo Alanyaspor’a 3-0 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yaptı.


Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısına lisansı çıkmayan Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar yerine basın toplantısına Manisaspor Antrenörü Mustafa Fedai katıldı

Sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Fedai, “Sezonun ilk maçında ummadığımız bir mağlubiyet aldık. 15 günlük milli maç aramız var. Bu 15 günlük arayı iyi değerlendirip, önümüzdeki maçı kazanıp bu puan kaybını telafi etmemiz lazım. Yeni transferler 2 gün oldu takıma geleli. İlerleyen maçlarda bu oyuncuları daha net göreceğiz. Yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor. Takıma takviye yapılabilir" dedi.

Deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını vurgulayan Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Öncelikle Türk Milleti için önemli bir günü 30 Ağustos’u kutluyoruz. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Bizim için tarihi nitelikte bir maç oynadık. Başlangıcından bitimine kadar ilk olacak bir maçtı. Bu başlangıcı iyi oyun ve iyi skorla kapattık. Tüm oyuncularımı yaptığı mücadeleden dolayı kutluyorum. Mümkün olduğunca futbolumuzla kendimiz zevk alacağız ve daha sonra taraftarlara zevk vereceğiz. Galibiyeti tüm camiamız ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA