Adana Demirspor - Tekden Denizlispor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor kendi evinde Tekden Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, özellikle ikinci yarı başlangıcındaki 8-10 dakikalık oyunun Adana Demirspor gibi tecrübeli bir takım için kabul edilemez olduğunu belirterek, 1-0’luk skordan sonra kaçırılan net pozisyonlardan yakındı

Performansın düşük olmasının hava şartlarıyla savunulamayacağını öne süren Karaman, “Son vuruş, yani 2 metre verilecek bir pas veya küçük bir dokunuşu sıcağa bağlamak doğru olmaz. Benim üzerimde öyle bir şey yok. Oyuncu sıcakta da, karda da oynayacak, mazeret yok. Çıkacağız, oynayacağız, işimizi yapacağız. Maçın genelinde baskın oynayan bir Adana Demirspor olarak eğer bu kadar basit puan kaybedebiliyorsak, yarın bir gün zorlandığımız müsabakalarda üstesinden gelmemiz daha zor olabilir. O zaman, yağmur mu, kar mı, güneş mi öyle bir mazeret yok” diye konuştu.

TEKDEN DENİZLİSPOR CEPHESİ
Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise Adana Demirspor taraftarını överek destekleri için teşekkür etti. Adana iklimine alışamadıklarını ifade eden Bizati, şunları söyledi:
“Adana Demirspor 10-15 gündür burada, biz dün geldiğimiz için yüksek nem ve deniz seviyesi farkı nedeniyle etkilendik. Bizim bile nefes almamız zorlaşıyor. Aşırı terleme ve su kaybı var. Adana Demirspor buna hazır ama biz değiliz. Çok gol pozisyonuna giremedik.”

Kaynak: İHA