Voleybol Hakemleri Tokat’ta

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından "Uluslararası, Uluslararası Aday, Ulusal, Ulusal Aday Hakem ile Ulusal Gözlemci Semineri Bilgilendirme Toplantısı" Tokat’ta yapıldı.


Tower Otel’de 17 ilden 28 gözlemci ve 92 ulusal hakemin katıldığı seminer öncesinde basın toplantısı yapıldı. Voleybol Federasyonu M.H.K Üyesi İbrahim Tarun, Türkiye Voleybol Federasyonu 2014-2015 yılı eğitim programı kapsamında uluslararası aday, ulusal, ulusal aday hakem ile ulusal gözlemcilerin bir önceki sezon faaliyetlerinin değerlendirilmesi, bilgilerinin pekiştirilmesi arzu edilen seviyeye ulaşması amacıyla 7 bölgede hakem ve gözlemci semineri düzenleneceğini kaydetti.

Bu seminerin ilkinin Tokat’ta düzenlenmekte olduğuna dikkat çeken Tarun, “3 gün sürecek seminere Amasya, Artvin, Bayburt, Çorum, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Kayseri, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Trabzon ve Yozgat illerinden toplam 28 gözlemci, 92 ulusal hakem arkadaşımız katılacaktır. Seminer sonucunda gözlemci ve hakem arkadaşlarımıza video görüntülü sınav ve Ali Yücel Spor Salonu’nda uygulamalı olarak sınav değerlendirmeleri yapılacaktır” dedi.

Kaynak: İHA