Recep Niyaz Açıklaması

Bu sezon Fenerbahçe’den Samsunspor’a 1 yıllığına kiralanan ve “Yerli Messi” olarak adlandırılan genç oyuncu Recep Niyaz, hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.


2011-2012 sezonu öncesi Fenerbahçe A Takımı’na yükselen ve dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından, “Yerli Messi” diye tanımlanan Samsunspor’un yeni transferi Recep Niyaz, sakatlığı nedeniyle ligin ilk maçında takımdaki yerini alamayacak.

Samsunspor ile Süper Lig’e çıkmak istediğini belirten Recep Niyaz, “Sezon başlıyor ve iyi bir sezon başı geçirdik. Lige kötü başlasak da iyi başlasak da hedeflerimiz var. Ligin sonundaki hedefimiz de Süper Lig’e çıkmak. Bu doğrultuda ilerlemek istiyoruz. Nasıl başlarsanız öyle gider ve başlangıçlar böyledir. Lige inşallah iyi başlayıp, iyi götürmek istiyoruz” dedi.

Sakatlığı hakkında bilgi veren Recep Niyaz, “1 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Alanyaspor maçında hocam şans verdiği takdirde sahada olacağım" açıklamasını yaptı

Kaynak: İHA