Pegasus Aırlınes Surf & Sound Spor ve Müzik Festivali Devam Ediyor

Dünyanın en hızlı ve en iyi Windsurf’çülerinin katılımı ile Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda bu yıl 8. kez gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası’nın dördüncü günü de nefes kesti.


35 ülkeden 59 erkek, 22 kadın sporcunun mücadele ettiği turnuvanın dördüncü gününde erkekler kategorisinde bir önceki günün birincisi Fransız Julien Quentel, ilk sıradaki yerini korurken, vatandaşı Antoine Albeau ikinci sıraya yükseldi. Bir diğer Fransız Pascal Toselli ise üçüncü sıraya geriledi.

Bayanlar kategorisinde ise ilk 3 sıra değişmedi. İlk 3 günün birincisi Aruba Adaları’ndan Sarah-Quita Offringa zirvedeki yerini korumayı başardı. Fransız Delphine Cousin ve Lena Erdil de Offringa’yı izledi. Surf & Sound Festivali’nde gündüz yarışlarla yaşanan heyecan akşam saatlerinde de Red Bull Hummer Party ile devam etti. Windsurf tutkunları, hayranı oldukları sporcular ile birlikte unutulmaz bir gece yaşadı.

9’u bayan 28 Türk sporcunun mücadele ettiği Pegasus Airlines PWA Dünya Kupası’nda heyecan yarın kaldığı yerden devam edecek. Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde ve Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda gerçekleşen şampiyonanın organizasyonunu Sportworks yapıyor

Kaynak: İHA