Kayseri Erciyesspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, Pazar günü yapacakları Trabzonspor maçına hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırlandıklarını söyledi.

Korkmaz, Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un hem kadro hem de sistem olarak değişime uğradığını, geçen yıla göre farklı oynamaya çalıştığını ifade etti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Korkmaz, şöyle konuştu:
"Karşımızda üst seviyede mücadele edecek oyuncular var. Trabzonspor, agresif ve birbirine yakın oynayan bir takım. Bizim de aynı mücadeleyi aynı agresifliği ortaya koymamız gerekir. Bunları yaptığımız taktirde sahamızda iyi bir oyun ortaya koyabiliriz. Bu takımı iyi bir aile yapısına kavuşturabilirsek daha başarılı oluruz. Sakat oyuncularımız var. Onların da biran önce takıma dönmeleri lazım. Trabzonspor maçına hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırlanıyoruz. Sahamızda taraftarlarımıza iyi bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz."
Kulübün geçen yıl zor bir süreçten geçtiğine işaret eden Korkmaz, aynı sıkıntıları bu yıl yaşamak istediklerini, önceliklerinin ise ligde kalıcı bir takım kurmak olduğunu dile getirdi.
Oyuncu arayışlarının sürdüğünü vurgulayan Korkmaz, teknik ekibin Trabzonspor maçına odaklandığını, transfer işleriyle yöneticilerin ilgilendiğini kaydetti.

Korkmaz, Kayseri'nin büyük bir şehir olduğuna dikkati çekerek, halkın takıma destek vermesinin kendilerini mutlu edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA