Kayseri Erciyespor, Trabzonspor Maçına Hazır

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ligin ilk maçında oynayacakları Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.


Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ligin ilk haftasında oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Korkmaz, mücadelesi üst seviyelerde olan bir takım ile mücadele edeceklerini söyleyerek, “Sezon hazırlığı çok güzel geçti. Bugün itibariyle sabah antrenman yapıp yarın kampa gireceğiz. Oyuncularımız maça hazır. Trabzonspor maçına her anlamda hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda iyi futbol oynayıp kazanmak istiyoruz” dedi.

Geçen sezon kulübün zor günler geçirdiğini hatırlatan Korkmaz, süreci iyi atlattıklarını, bu yıl aynı sıkıntıyı yaşamak istemediklerini söyledi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Oyuncu arayışımız var. Yetkili birimlerimiz ilgileniyor, görüşmeler devam ediyor. Şuan istediğimiz kadroyu oluşturduk” diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Korkmaz, stadı doldurmalarını isteyerek, “Onlara ihtiyacımız var” açıklamasını yaptı.
Sakat futbolcuların son durumuna da değinen Korkmaz, Mehmet Akgün ve Mahmut’un sakatlıklarından dolayı Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyeceklerini belirtti.

Bu sezon ilk kez uygulanacak olan Passolig uygulamasına da değinen Bülent Korkmaz, uygulamanın bir zorluğunun olmadığını, taraftarların ön yargı ile yaklaşmaması gerektiğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor karşılaşması Pazar günü saat 18.30’da Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Kaynak: İHA