Buz Pateni Federasyonu Yönetimi Erzurum’da Kulüp Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tüm branşlarda faal olan kulüp temsilcileri ile Federasyon Başkanı ve branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyeleri ile düzenlenen çalıştayda bir araya geldiler.


Artistik Buz Pateni, Curling ve Short Track branşında faal olan kulüp temsilcileri ile bir araya gelen Federasyon Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu ve Yönetim kurulu üyeleri Erzurum'da çalıştayda buluştular.

Çalıştaya yaklaşık 25 kulüpten 50 temsilci katıldı.

Üç farklı branşın eş zamanlı başlayan toplantılarında kulüp temsilcileri yeni sezon öncesi istek ve önerilerini Federasyon yönetimine ilettiler. Branş Başkanları tüm istek ve önerileri not ederek Federasyon Yönetim Kuruluna sundular.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen branş toplantılarının ardından tüm kulüp temsilcileri ile Federasyon Başkanı ve Yönetimi ile birlikte öğle yemeği yediler.

Branş toplantılarının bitiminde Federasyon Başkanı Okuyucu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Short Track ve Curling milli takım kamplarını ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelere son olarak Avrupa Şampiyonasına Erzurum’da hazırlanan İlhan Mansız ve partneri Olga Bestandigova ile bir araya gelerek değerlendirmede bulundular.

Kaynak: İHA