Azize, Aydın’ın Gururu Oldu

Aydın’da 7 Eylül Gençlikspor forması giyen bayan futbolcu Azize Erdoğan U 19 Kadın Milli Takımı’nın Eylül ayında katılacağı Avrupa Şampiyonası kadrosuna çağırıldı.


Hazırlıklarını erkek futbolcularla yaptığı antrenmanlarla sürdüren Azize, bu sezon okumak için gideceği İstanbul’da iyi bir takımda forma giymek istediğini söyledi.

İstanbul Marmara Üniversitesi’ni kazanan Azize Erdoğan, hedeflerini anlattı.Moldova’da düzenlenen UEFA Gelişim Turnuvası’nda şampiyon olan kadronun önemli parçası olan Azize Erdoğan, “Artık Eylül’deki şampiyonayı bekliyorum. Performansımı daha da arttıraral sürdürmek istiyorum”dedi.

Antrenör Aziz Bingöl nezaretinde Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Özel İdare Köy Hizmetlerispor ile antrenmanlara çıkan Azize, kendisi için erkeklerle yaptığı antrenmanların faydasının olduğunu söyledi.

Erkeklerle mücadele etmenin kendisine kuvvet kattığına dikkat çeken Azize şunları söyledi:“Erkeklerle mücadele etmek benim için çok daha iyi oluyor. İkili mücadelelerde kendimi zorluyorum. Fiziksel açıdan bana katkısı büyük oluyor. Uzun süredir 7 Eylül Gençlikspor’da forma giyiyorum. Aydın’da üç kadın takımı var. Bunların olması futbolcu olmak isteyen kızlar için çok önemli”
HEDEFİ ALMANYA’DA OYNAMAK
Almanya başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde kadın futbolunun gelişmiş olduğuna dikkat çeken Azize Erdoğan şöyle konuştu:
“Hedefim Almanya’da forma giymek. Almanya’da son derece iyi takımlar var. İstanbul’da forma giydikten sonra hedefim yurt dışı”

Kaynak: İHA