Gaziantepspor, Yeni Transferlerini Tanıttı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, yeni transferlerini tanıttı.

Celal Doğan Tesisleri'nde, yöneticiler ve teknik ekibin de katıldığı toplantıda 15 futbolcu hakkında bilgi verildi.

Toplantıda konuşan mali asbaşkan Bülent Konca, takımı büyük ölçüde yenilediklerini, futbolcuların yüzde 70'inin yeni olduğunu söyledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Konca, Spor Toto Süper Lig'de yeni takım kurmanın maliyetli olduğunu vurguladı.
Genç, dinamik ve pes etmeyen kadroya sahip olduklarına dikkati çeken Konca, şöyle devam etti:
"Bu takım, taraftarlarımızın da desteğiyle özlenen başarılara namzettir. Gaziantepspor'un ve şehrin adını yüceltmek için çok çetin mücadele veriyoruz. Taraftarların büyük, küçük demeden gücüne göre takıma destek vermelerini bekliyoruz. Bugün satışa sunduğumuz kombine kartların fiyatını makul seviyeye çektik, bu kartlara ilgi gösterilmesini istiyoruz. Formaları Gaziantepspor Store'de satışa sunduk, bu konuda da destek bekliyoruz. Passolig karta kredi kart özelliği tanımlatarak kullanabilir, ulaşımda da kullanılabilir. Bu şekilde takımlarına destek verilebilirler."
Şehirde sinerji oluşturulursa Gaziantepspor'un ligin korkulu takımları arasında yer alacağını belirten Konca, takımın şehrin en köklü markası olduğunu, başarının da başarısızlığın da şehre mal edildiğini kaydetti.

- "Hedefimiz, Avrupa kupalarında mücadele etmek"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk da kulübe yakışır hedef belirlediklerini söyledi.

Genç ve yeni bir takım kurduklarını belirten Buruk, ileriye dönük takıma çok büyük katkı sağlayacak oyuncuları transfer ettiklerini dile getirdi. Hem başarı hem de Türk futboluna hizmeti hedeflediklerini bildiren Buruk, şunları söyledi:
"Lig başladıktan sonra bunu daha iyi göreceğiz. Hiçbir zaman hedefimiz alt sıralar olmayacak, üstte nereyi yakalayabilirsek orayı kovalayacağız. Kimin aşağısı, kimin yukarısı için savaştığı belli olmadığı ligin içindeyiz. Küçük puan farklarıyla bazen Avrupa kupalarını kovalıyorsunuz, bazen alt sıralara inebiliyorsunuz. Hedefimiz, Avrupa kupalarında mücadele etmek. Ligde de belli bir sıralamayı yakalamak istiyoruz. Lig başladığında performansımızın arttığını göreceğiz. Günden güne gelişerek daha yukarılara çıkacağız. Bu konuda oyuncularıma çok güveniyorum."
Buruk, transfer çalışmalarının sürdüğünü, hafta sonuna kadar 1-2 transfer daha yapmaya çalışacaklarını ifade ederek, taraftardan destek istedi.

Kaynak: AA