Melo, Demirören'in Elini Yine Sıkmadı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan TFF Süper Kupa finalinin madalya töreninde sarı-kırmızılı futbolcu Melo, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in elini sıkmadı.

Penaltı atışını kullanan Melo topu dışarı attı. Kaleci Volkan bunun ardından sevinmek isterken, Melo'ya çarptı. Bu sırada ikili arasında gerginlik yaşandı. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, iki futbolcunun arasına girerek sakinleştirmeye çalıştı ve ardından hem Melo'yu hem de Volkan'ı sarı kartla cezalandırdı.ı futbolcusu daha önce de Türkiye Kupası töreninde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elini sıkmamıştı.

DEMİRÖREN MELO'NUN HAREKETİNE NE DEDİ?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 'Kötü tezahürat ve yabancı madde olayı bu sezon bitecek' dedi.
Demirören, TFF Süper Kupa maçından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tebrik ettiğini belirterek, 'Kazanan Fenerbahçe'yi de sonuna kadar direnen Galatasaray'ı da kutluyorum' dedi.

Önümüzdeki hafta Spor Toto Süper Lig'in başlayacağını hatırlatan Demirören, şöyle konuştu:
'Fakat üzülerek izlediğimiz kötü tezahürat, sahaya atılan yabancı maddeler... Ben kesinlikle söylüyorum bu devam etmeyecek ve ettirmeyeceğiz. Biraz önce sayın bakanımla da konuştum içerde spor savcısıyla da konuştum, her türlü önlemler alınacak. Futbolun güzel yanlarıyla futbolu güzel göreceğiz. Kanuni yollar mutlaka devam edecektir. Kötü tezahürat ve yabancı madde olayı bu sezon bitecek. Burada herkese çok iş düşüyor.'

Demirören, futbolcular arasında iyi niyet olduğunu, mücadelelerini yaptıklarını ancak müsabakadan el ele ayrıldıklarını belirterek, yabancı madde atılması ve küfürlü tezahüratların durmak zorunda olduğunu yineledi.

Bir basın mensubunun Melo'nun elinde sıkmadığını hatırlatması üzerine Demirören, 'Farkında değilim, gündeme getirmek bunun bitmeyeceği demektir. Bu soruyu sormayın bile, bana değil Melo'ya sorun' dedi.

VOLKAN VE MELO KAPIŞTI

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan TFF Süper Kupa finalinin penaltı atışlarında sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel ile sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Melo arasında gerginlik yaşandı.

Penaltı atışını kullanan Melo topu dışarı attı. Kaleci Volkan bunun ardından sevinmek isterken, Melo'ya çarptı. Bu sırada ikili arasında gerginlik yaşandı. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, iki futbolcunun arasına girerek sakinleştirmeye çalıştı ve ardından hem Melo'yu hem de Volkan'ı sarı kartla cezalandırdı.


Kaynak: İHA