Yatağan'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Yatağan Belediye Meclisi, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, başarı elde eden tüm sporcuları kutladı.
Işık, Bozüyüklü sporcuların, tıpkı Bencik Mahallesi'ndeki okçuluk takımı gibi spor sahası olmadığını, buna rağmen katıldıkları tüm yarışmalardan ödülle döndüğünü söyledi.

Bozüyük Mahallesi'ndeki çim hokeyi sporcularının ve Bencik Mahallesi'ndeki okçuların başarılarının, Muğlalılar tarafından sahiplenildiğini ifade eden Işık, şunları kaydetti:
"Taş yerinde ağırdır diyerek, hepinizi Yatağanspor çatısı altında görmek istiyorum. Sizler, Yatağan'ın çocuklarısınız. Herkes kendi memleketinden sporcu yetiştirsin. Muğlalılar, bu duruma alınmasın ama ben hepinizi yeşil-siyahlı formayla görmek istiyorum. Her zaman arkanızda olacağım."
Konuşmanın ardından, Zonguldak'ta yapılan Okul Sporları Yıldız Erkekler Çim Hokey Turnuvası'nın şampiyonu Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu öğrencileri ile Slovakya'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda beşinci olan METEM öğrencisi Derya Kayar ve Türkiye Güreş Şampiyonası'nda üçüncülüğü elde eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu öğrencisi Kader Kavakçı'ya ödülleri dağıtıldı.
Törende, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çüngür, belediye meclis üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler ve antrenörler de hazır bulundu.

Kaynak: AA