Dikili'de Futbol Dolu Dakikalar

Dikili Belediye Spor ile Fenerbahçe Spor Kulübü’nün minikler kategorisindeki futbolcularının dişe diş mücadelesine sahne olan maçlarda heyecan dolu dakikalar yaşandı.


Yeni sezon öncesi alt yapıya verdiği önemle dikkatleri üzerine toplayan Dikili Belediye Spor, bünyesinde bulunan 6 ile 13 yaş arası minik sporcuların maç heyecanını yaşaması hedefiyle gerçekleştirdiği hazırlık maçlarına devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı miniklerin son konuğu Süper Lig’in önemli ekiplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün alt yapısında yer alan akranları oldu.

Minik sporcuların Dikili Stadı’nda karşı karşıya geldiği maç oldukça zevkli ve çekişmeli geçerken, 15 dakikalık 6 ayrı grupta yapılan maçların genel sonucunda Dikili Belediye Sporlu minik futbolcular güçlü rakiplerine karşı 11-10 üstünlük kurdu. İlk maçı 6-2 kazanan Dikili Belediye Spor diğer maçlarda da üstünlüğünü koruyarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Maçların tamamını izleyen, maç öncesi ve sonrası her iki takımın minik sporcularını kutlayarak moral veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, karşılaşmalar sonunda yaptığı açıklamasında sporda başarılı olmanın yolunun altyapı çalışmalarına önem vermekten geçtiğine dikkat çekti. Başkan Tosun, 'Dikilimizde yetenekli yavrularımız var. Biz bu yavrularımızın doğru eğitim almasını sağlayarak ileri yıllarda Türk futboluna hizmet edecek seviyeye gelmesi için çalışacağız. Spora çok önem veriyoruz. İlçemizde sadece futbolda değil tüm branşlarda altyapımızı güçlendireceğiz' dedi.

Karşılamaların sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü Ege Bölgesi Altyapı Genel Kordinatörü Dilaver Mutlu, spora verdiği destekten ve de günün anısına Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür plaketi ile FB forması takdim etti. Başkan Tosun’da konuklarına forma ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA