Başkan Hacıosmanoğlu, Halilhodzic'i Doğduğu Topraklara Götürdü

Trabzonspor Başkanı Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takıma üst düzey oyuncular katmak için çalıştıklarını belirterek "Taraftarlarımızın gönlünü hoş tutmak için gemileri yaktık gidiyoruz" dedi.


Nuhoğlu Vakfı tarafından Trabzon’un Hayrat ilçesinde düzenlenen 14. Geleneksel Hayrat Buluşması bugün gerçekleştirildi.

Şenliğe çok sayıda vatandaşın yanı sıra Trabzon Vali Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Nuhoğlu, siyasi parti temsilcileri ile kendisi de bir Hayratlı olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic katıldı.

"HOCAMIZ DA BİZİM GİBİ KARADENİZLİ"
Törende yapılan konuşmaların ardından kürsüye çıkan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Nuhoğlu Vakfı’nın eğitime büyük destek verdiğini hatırlatarak Benim de doğduğum Hayrat’a yaptığı yatırımlardan dolayı Nuhoğlu Vakfı’na teşekkür ediyorum. İnşallah tüm iş adamları doğdukları yerlere yatırımlar yapar. Cenab-ı Allah bana başkanlığı nasip etti ama tüm Trabzonsporlular'a arzu ettiği başarıları bana nasip etmesini de nasip eder inşallah. Bizim çok değerli bir hocamız var. Oda bizim buralı, Karadenizli. Bizim Boşnaklardan bir farkımız yok. İki antrenmanımız vardı, futbolcuları getirmedi. Hocamız dedi ki, ‘Ben geliyorum yetmez mi, oyuncular sahada çalışsınlar’ onun için affınıza sığınıyorum" diye konuştu

"BU SAATTEN SONRA ALACAĞIMIZ FUTBOLCULAR ÜST DÜZEY OLMAK ZORUNDA"
Hacıosmaoğlu, mevcut kadroya önemli oyuncular kattıklarını ifade ederek "Hiç kimse merak etmesin, mevcut kadromuza önemli oyuncular kattık. Eksik olan noktalara da ihtiyacı olan oyuncuları katacağız. Bu saatten sonra alacağımız oyuncular üst düzey oyuncu olmak zorunda. İnşallah onları da kısa sürede tamamlayacağız. Kulübümüz hedefleri yukarılara oynamak. Yukarılara oynayacak oyuncuların kadroda da olması lazım. Bizim insanımız da doyumsuz. Transfer yaptıkça her gün KAP’tan haber bekliyorlar, acaba bugünde mi oyuncu gelecek diye. Biz onların gönüllerini hoş tutmak için gemileri yaktık gidiyoruz. Alınması gerekiyorsa bedeli neyse alacağız. Cenab-ı Allah inşallah bu sene bize mutlu bir yıl geçirmeyi nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin, duaya ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

"UMARIM BENİ SENEYE TEKRAR DAVET EDERSİNİZ"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu, daha sonra bordo-mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic'i kürseye davet ederek vatandaşları selamlaması istedi. Halilhodzic, şehir için çok önemli bir toplantıya katıldığını belirterek "Bu şehir için ve sizin için çok önemli bir toplantı bunu biliyorum. Başkanım için de çok önemli bir toplantı olduğunu biliyorum. Başkanımı memnun etmek ve sizi memnun etmek için buraya geldim. Aranızda bir çoğunuzun Trabzonspor’u tam anlamıyla desteklediğini biliyorum. Başkanımla beraber çok iyi çalışıyoruz ve sezona çok iyi bir takımla başlamak için yoğun çalışıyoruz. Trabzonspor’un bu yıl çok iyi işler çıkaracağını umuyorum ve bunu da sizinle paylaşıyorum. Beni davet ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum ve umarım beni seneye tekrar davet edersiniz de burada sizinle beraber olurum" şeklinde konuştu
Konuşmalarının ardından, halk oyunları ekibi horon ve kolbastı gösterisi yaptı. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in kolbastı gösterisini hayranlıkla izlerken, zaman zaman yaptığı hareketlerle oyuna eşlik etti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu ve Vahid Halilhodzic etkinliğe katılan vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirerek imza dağıttı.

Törenin sonunda ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic'e eğitimi yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA