Yaz Spor Okullarında Sertifika Sevinci

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların spora yönlendirilmesi maksadıyla düzenlenen yaz spor okulları sona erdi.


Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl da 16 Haziran Pazartesi tarihinde başlatılan yaz spor okullarının sertifika törenine, küçük öğrencilerin heyecanı ve sevinci damgasını vurdu.

Bu yıl yüzme, voleybol, basketbol, karate, tenis, yelken, masa tenisi, satranç, izcilik ile jimnastik olmak üzere 10 branşta açılan kurslardan 5 binden fazla öğrenci yararlandı. Üç dönemde gerçekleştirilen yaz okullarının sertifika töreni de Çekirge’deki Havuzlupark Tesisleri’nde yapıldı. Uzman antrenörler eşliğinde eğitimlerini tamamlayan genç sporcular, başarıyla tamamladıkların kursların ardından belgelerine kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşadı.

Küçük öğrencilere sertifikalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Muhsin Özlükurt, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak ve Kayak Şube Sorumlusu Caner Altun ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Asım Amil verdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, gençleri spora teşvik eden aileleri tebrik ederek, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren spor tesislerinde yaz ve kış spor okullarının devam edeceğini söyledi.

Çocuklar, eğitimlerin çok eğlenceli geçtiğini vurgulayarak, kendilerine hem yeni dostlar kazandıran, hem de sağlıklı ortamlarda spor yapma fırsatı sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaynak: İHA