Tarsus İdmanyurdu'na Destek Toplantısı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu'na verilen desteğin artırılması amacıyla kentteki siyasi parti temsilcileri ve oda ile dernek başkanlarının katıldığı toplantı yapıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bir restoranda düzenlenen toplantıda, Tarsus İdmanyurdu'nun 1923'te kurulduğunu hatırlatarak, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Tarsusluların ortak paydada birleştiğini söyledi.

Kulübe katkı için herkesten kombine kart almasını isteyen Can, "Tarsus İdmanyurdu'na sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz. Kulübümüzü Tarsus'ta yaşayan bütün hemşehrilerimizin sahiplenmesiyle de başarının geleceğini düşünüyoruz. İyi transferler yaptık, umarım güzel başarılara imza atacağız" dedi.

Can, ayrıca bu sezon takımın maçlarını Tarsus Şehir Stadı'nda oynayacağını sözlerine ekledi.
Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Erdal Yüksel de belediyenin desteği olmadan kulübün ayakta kalamayacağını vurgulayarak, "Belediyemizin eski durumu kalmadığı için kulübümüzün sıkıntıları artıyor. Belediye Başkanı Can ve ben üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz ancak herkesin de desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA