Odunpazarıspor'dan Başkan Kurt'a Ziyaret

Eskişehir Odunpazarıspor Kulübü Antrenörü Burhaneddin Beadini ve Odunpazarıspor Yönetim Kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi.


Odunpazarı’nda tüm sporcuların, belediyenin imkanlarından faydalanmasını sağlayacaklarını belirten Başkan Kurt, sporu ve sporcuyu ciddiye aldıklarını ifade etti.

Başkan Kurt ayrıca, “Tüm amatör spor kulüpleriyle birlikte Odunpazarıspor kulübüne de başarılar diliyorum. Odunpazarıspor’un geçmiş yıllarda yakalamış olduğu başarıları, Burhaneddin Beadini ve Yalçın Türkmengil hocamız ile tekrar yaşayacağına inanıyorum” dedi.

ODUNPAZARISPOR HOCASINA KAVUŞTU
Odunpazarıspor Kulübü, 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden A takım için Burhanettin Beadini ve alt yapı için Yalçın Türkmengil ile sözleşme imzaladı. Geçen yıllarda da Odunpazarıspor’u çalıştıran Beadini, hedeflerinin yüksek olduğunu, hedeflere ulaşmak için gereken ne varsa yapacaklarını söyledi.

Odunpazarıspor Kulübü Başkanı Caferoğlu ise, tüm takımlara destek olduklarını kaydederek, “Belediyedeki spor müdürlüğümüz Eskişehir’deki amatör takımlara her türlü yardımı yapmaya çalışıyor. Bütün takımlara elimizden geldiğince destek oluyoruz. Bünyemizde bulunan Odunpazarıspor Kulübünü de diğer takımlardan ayırmıyoruz. Takımımızdan amatör ruhla mücadele bekliyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen imza törenine Odunpazarıspor Kulübü Başkanı Erdal Caferoğlu, Odunpazarıspor yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediyesi spor işleri müdürü Ahmet Bingöl, antrenör Burhaneddin Beadini, Yalçın Türkmengil ve spor muhabirleri katıldı.

Kaynak: İHA