Kartal'a övgüler yağdırdı

Emmanuel Emenike ve Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçeli taraftarlarla imza töreninde buluştu.

Emmanuel Emenike ve Hasan Ali Kaldırım taraftarla buluştu, Nijeryalı yıldız Ersun Yanal'ın ardından göreve gelen İsmail Kartal'a övgüler yağdırdı, Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa maçı hakkında da açıklamalarda bulundu...

Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike ve Hasan Ali Kaldırım, Akmerkez AVM'de Fenerbahçeli taraftarlarla imza töreninde buluştu ve iki oyuncu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Güzel bir organizasyon olduğunu ve burada yer almaktan mutlu olduğunu ifade eden Emenike, kendi performansı hakkındaki bir soruya yanıt verirken, 'Performansımdan son derece memnunum. Özelikle de son 2 karşılaşmadan.. Zaten Dünya Kupası'ndan dolayı hazır geldim ve en iyi şekilde çalışmalarımı sürdürdüm. Ayrıca ekstra çalışma da yaptım ve bunun faydasını görüyorum. Geçen sene takıma daha sonra katıldım ve Rusya'dan geldiğim için uyum sorunu yaşadım, bu sene bunu da yaşamadan performansımı sergiliyorum' dedi.
İsmail Kartal hakkında da yorum yapan Emenike, 'İlk transfer olduğumda da İsmail hoca burada yardımcı antrördü, tekrar geldiğimden yine buradaydı ve şu anda da hocamız. Ben çok iyi bir hoca olduğunu, onunla büyük başarılar yaşayacağımızı düşünüyorum. Onunla çalışmaktan mutluyum, çok iyi bir ilişkimiz var. Hem onun için, hem de taraftar ve kulüp için her şeyi yapmaya hazırım' dedi.
Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı hakkında da konuşan Emenike, 'Takım günden güne daha iyi hale geliyor, her gün daha iyi çalışıyoruz ve katkı vermeye gayret gösteriyoruz. Ben bunu arkadaşlarımın gözünde görüyorum ve sizler de maçlarda görüyorsunuz. Günden güne daha iyi olacak ve o maça kadar çok daha iyi olacağız' ifadelerini kullandı.
Emenike ayrıca maçın Soma'da hayatını kaybeden işçilerin ailesine yardım edilecek olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, 'Bu maçın buna vesile edecek olması çok güzel. Biz onların yanındayız ve yardım etmek istiyoruz, bu maçın böyle özel bir amacının olması da çok önemli' diye konuştu.
Süper Kupa'da ilk kez oynayacağı ve takıma nasıl bir artı güç katacağı hakkındaki soruya ise Emenike şu yanıtı verdi; 'Benim yapacağım her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapmak olacak. Kişiler hiç önemli değil, takım başarısı önemli. Sadece benim yapacaklarımla da bitmiyor iş. Tüm takım arkadaşlarımın ne yapacağı, maç sonunu ortaya koyacak. Ben elimden geleni yapacağım, Tüm takım arkadaşlarımla birlikte güzel bir mücadele ortaya koyarak kazanmak istiyoruz'.
Hasan Ali Kaldırım: 'Bu sene kesinlikle kazanmak istiyoruz'
Hasan Ali Kaldırım ise yaptığı açıklamada 'Taraftarımızla birlikte olmaktan mutluyuz. Bu buluşmalar birlik beraberlik adına da önemli. Bu yıl en büyük sponsorumuz taraftarımız. Forma satış rakamlarından da bu görülüyor. Zaten tüm maçlarda bizleri destekliyorlar, bugün de buraya yoğun bir şekilde geldikleri için teşekkür ediyoruz' dedi..
Hasan Ali Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa maçı hakkında da konuşurken, 'İki senedir Süper Kupa'yı rakibimize kaptırdık, bu sene kesinlikle kazanmak ve lige moralli başlamak istiyoruz. Maçın gelirinin de Soma'ya bağışlanmasından dolayı da son derece mutluyuz. Bizim mücadelemizle Soma'da hayatını kaybedenlere ufak da olsa bir yardımda bulunacağız' dedi.