Fenerbahçeli Kuyt ve Serdar'dan 4. Yıldız Mesajı

Fenerbahçeli futbolcular Dirk Kuyt ve Serdar Kesimal, sezon sonunda Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak 4. yıldızı takacaklarına inandıklarını söylediler.

Esenyurt Marmara Park Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasının düzenlediği etkinlikte taraftarların formalarını imzalayan sarı-lacivertli futbolcular, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Sarı-lacivertlilerin Hollandalı futbolcusu Kuyt, yeni sezondan beklentilerinin yüksek olduğunu ve sabırsızlandıklarını belirterek, "Yeni sezon için çok heyecanlıyım. Galatasaray ile oynayacağımız TFF Süper Kupa maçıyla sezonu açıyoruz. Bunun için sabırsızlanıyoruz. Herkes şunu bilsin ki biz 4. yıldız için sonuna kadar savaşacağız" diye konuştu.

Galatasaray ile 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynayacakları TFF Süper Kupa maçının önemine dikkati çeken Kuyt, "Sezonun ilk resmi maçı olacak. Sezonun ilk kupası için oynayacağız. Aynı zamanda en büyük rakibimize karşı mücadele edeceğiz. İki defa üstü üste bu kupayı kaybettik fakat bu artık yeni bir sezon. Kazanacağımıza inanıyorum"

- "İsmail Kartal için doğru bir zaman"

Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal'a çok güvendiklerini söyledi.

Kuyt, zorlu haftaları geride bıraktıklarını ve yeni bir döneme başladıklarının altını çizerek şöyle konuştu:
"Kendi adıma ve arkadaşlarımın adına söyleyecek olursam, biz İsmail hocaya çok güveniyoruz. Bazı insanlar onun yeterli tecrübeye sahip olmadığını söylüyorlar ama bence çok fazla tecrübesi var. Yardımcı hoca olarak uzun süre görev yaptı. Hiddink, Löw, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'la çalışma fırsatı yakaladı. İsmail Kartal'ın çok doğru bir zamanda Fenerbahçe'ye teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Ben, onun başarılı olacağına inanıyorum. Teknik direktör olduktan sonra iki haftalık sürede takım daha iyisini yapmaya başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Olympiakos ve Roma takımlarına karşı oynadığımız maçlarda bunu gösterdiğimizi düşünüyorum."

- Serdar Kesimal: "Dördüncü yıldızı takan ilk takım olmak için çalışıyoruz"

Sarı-lacivertlilerin savunma oyuncusu Serdar Kesimal ise sezon sonunda 4. yıldızı takan ilk takım olmak istediklerini vurguladı.
Çok iyi bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını dile getiren Serdar, "Bu sezon farklı. Dördüncü yıldızı ilk takan takım olmak için çalışıyoruz. İyi bir takımız, iyi bir havamız var. İnşallah bu hedefimize de sezon sonu ulaşırız" dedi.

Galatasaray karşılaşması ve İsmail Kartal hakkında da konuşan Serdar, şunları ifade etti:
"Son iki sezon finalde kaybettik, artık kupayı almanın vakti geldi. Elimizden geleni yapıp, Süper Kupa'yı alıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İsmail hocaya son derece güveniyoruz. Takımı, bizi iyi tanıyor. Ben de son 3 yılda beklentileri karşılayamadım. Bu sezon benim için de önemli ve iyi geçeceğini düşünüyorum."
Öte yandan sarı-lacivertli taraftarlar imza gününe yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, yeni sezon öncesi 7. kez düzenlenen organizasyonda mağazadan satın aldıkları ve yanlarında getirdikleri Fenerbahçe formalarıyla, diğer ürünleri futbolculara imzalattı. Mağazanın önünde metrelerce kuyruk oluşurken, bazı taraftarların futbolculara formalarını imzalattıkları sırada gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.

Kaynak: AA