Dırk Kuyt ve Serdar Kesimal Taraftarlara İmza Dağıttı

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, 2014-2015 sezonu sonunda 4. yıldızı takmak için sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.


Sarı-lacivertli futbolcular Dirk Kuyt ve Serdar Kesimal, Beylikdüzü Marmara Park Fenerium Mağazası'nda taraftarların formalarını imzaladı. Taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Fenerbahçeli futbolcular, imza töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DIRK KUYT: “4.YILDIZ İÇİN SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ”
Taraftarların gösterdiği ilgiye teşekkür eden Kuyt, “Böyle özel bir ortamı taraftarlarla paylaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Sadece oyuncular için değil, taraftarlar için de yeni sezon formaları heyecan verici. Kendi adıma 3 formayı da çok beğendim. Bence herkes bu formalardan dolayı heyecan duyuyor. Olympiakos maçının ardından çocuklarıma çubuklu formamı verdim ve çok mutlu oldular. Şimdi de benden yeni formalar istiyorlar. Yeni sezon için de heyecan doluyum. Pazartesi günü Galatasaray ile bir maçımız var ve sezonu bu maçla açıyoruz. Yeni sezon için sabırsızlanıyorum. Herkes de biliyor ki 4.yıldız için sonuna kadar savaşacağız” dedi.

“SÜPER KUPA’YI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ”
Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa müsabakasını değerlendiren Kuyt, “Galatasaray maçı sezonun ilk resmi maçı olacak. Sezonun ilk kupası için oynayacağız. En büyük rakibimize karşı mücadele edeceğiz. Önemli bir karşılaşma olacak. 2 defa üst üste Süper Kupa’yı kaybettik fakat artık önümüzde yeni bir sezon ve maç var. Biz kazanacağımıza inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

“İSMAİL HOCA TECRÜBESİ VE BİLGİSİYLE ÖRNEK BİR İSİM”
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal hakkındaki düşüncelerini paylaşan Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, “Yeni sezona yeni hoca ile başlıyoruz. Zorlu haftaları geride bıraktık. Biz İsmail Hocaya çok güveniyoruz. Bazı insanlar İsmail Hocanın yeterli tecrübeye sahip olmadığını söylüyor ama bence çok fazla tecrübesi var. Fenerbahçe’de uzun zamandır yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Ben onun Fenerbahçe’ye teknik direktör olmak için doğru zamanda olduğunu düşünüyorum. Tüm tecrübesini takıma katacaktır. Son derece güveniyoruz ve başarılı olacağına inanıyoruz. İki haftadır takımın daha iyiye doğru gittiğini de söyleyebilirim. Olimpiakos ve Roma gibi Şampiyonlar Ligi düzeyinde mücadele eden takımlara karşı oynadığımız maçlarla da bunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

SERDAR KESİMAL: “HARİKA BİR İLGİ SÖZ KONUSU”
Sarı-lacivertli futbolcu Serdar Kesimal ise taraftarlara teşekkür ederek, “Bizden önce düzenlenen bu imza günlerinde de yoğunluk vardı. Herkese teşekkürler. Hedeflerimize gelince, tabi bu sene 4. yıldızı ilk takan takım olmak için çalışıyoruz. Takım içinde iyi bir hava var ve biz iyi bir takımız. İnşallah sezon sonunda bu hedefe ulaşacağız” dedi.

“SÜPER KUPA İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Serdar Kesimal, Galatasaray maçı hakkında, “Son iki sezonda finalde kaybettik. Artık bu kupayı almanın zamanı geldi ve bu yönde çalışıyoruz. Bir derbi maçı oynayacağız. Biz elimizden gelenin en iyisini yaparak, Süper Kupa’yı kazanmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“İSMAİL HOCAYA GÜVENİYORUZ”
Kesimal, yeni sezonun önemli olduğunu vurgulayarak, “Geçmiş geçmişte kaldı. Yeni bir sezona başlıyoruz. İsmail Hocamız'a da güveniyoruz. Takımı ve oyuncuları çok iyi tanıyan biri. Biz de beklentileri karşılaşmak için çalışıyoruz. Bu sezon benim için farklı bir yıl. İlk iki sezonda sakatlıklar yaşadım. Ancak dediğim gibi bu sezon benim için de önemli. Çok iyi olmak için mücadele edeceğim” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA