Di Maria Real Madrid'e veda ediyor

Angel Di Maria ile Real Madrid’in yolları ayrılıyor... İspanyol ekibinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arjantinli oyuncunun kulübe ayrılma talebinde bulunduğunu açıkladı.

Hames Rodriguez'in transferiyle Real Madrid'de ikinci plana düşen Angel Di Maria'nın adı bir süredir; Paris Saint-Germain ve Manchester United gibi Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle anılıyor.

Eflatun-beyazlı ekipteki geleceği merak edilen Arjantinli oyuncu ile ilgili olarak teknik direktör Carlo Ancelotti açıklamada bulundu ve Di Maria'nın kulüp yönetimine ayrılma talebini ilettiğini ifade etti.

İtalyan teknik direktör, önerilen yeni sözleşme teklifini Di Maria'nın kabul etmediğini açıklarken, oyuncunun kulüp bulamaması halinde takım içinde bir çözüm arayışına gidebileceklerini dile getirdi.

Ancelotti, Di Maria'nın yanı sıra sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek Sami Khedira'nın da yeni kontrat teklifini kabul etmediğini belirtti. Ancelotti buna karşın Alman orta saha oyuncusunun Real Madrid yönetimine ayrılma talebi konusunda bir teklif yapmadığını söyledi.