Dany gidiyor

Galatasaray'ın yabancı kontenjanını açmak için takımdan göndermek istediği Dany, sarı kırmızılılardan ayrılıyor.

Gelecek sezon kadroda düşünmediği yabancı oyuncuları takımdan göndermeye çalışan Galatasaray yönetimi ilk ayrılığı gerçekleştirmek üzere.

Gaziantepspor'dan iki sezon önce 3 milyon 300 bin Dolar'a transfer edilen Kamerunlu Dany adım adım sarı kırmızılılardan ayrılıyor. Belçika'dan Fransa'dan ve Türkiye'den teklifler alan defans oyuncusu Galatasaray yönetiminin baskılarına daha fazla dayanamadı ve ayrılık kararı aldı.

Şu anda üç takımla transfer görüşmesi yaptığı öğrenilen Kamerunlu oyuncunun bu takımların kendisine önerdiği sözleşme teklfi üzerinde görüşmelerini sürdürdüğü ve yakın zaman içerisinde kararını verip takımdan ayrılacağı aktarıldı.

Bonservis bedeli 1 milyon Euro
Galatasaray'ın Dany'yi kiralamaktan daha çok bonservisiyle göndermek istediği öğrenilirken 3 milyon 300 bin Dolar'a aldığı Kamerunlu futbolcu için 1 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Ayrıca takımdan gönderilmesi düşünülen bir diğer isim Eboue'nin de sarı kırmızılı idarecilerle bir kez daha bir araya gelmesi beklenirken Fildişili oyuncuya gelen teklifleri bir an önce değerlendirilmesi ricasında bulunulacak.