Vizyon Buz Kulübü Kamp Galası Yaptı

Erzurum'da yaz kampını geçiren Vizyon Buz Kulübü sporcuları, kostümlü gala gösterisi yaptı.

Buz Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ve Vizyon Buz Sporları Kulübü Başkanı İlhan Ertenli de Buz Arena'da düzenlenen gala gösterisini izledi.
Rus antrönerler Marina Kudryavtseva, Igor Lyutikov ile Romen antrenörler Cornel Gheorghe, Manuela Cristudor, Türk antrenör Zeynep Aydın, Kutay Eryoldaş, Günay Aydın ve Burcu Özakar ile yaklaşık üç haftadır Erzurum'da çalışmalarını sürdüren sporcular, gösteri sundu.
Minik ve yıldız gençler buz patencilerinin gösterilerinin ardından Buz Pateni Çiftler kategorisinde Türkiye'yi temsil eden İlhan Mansız ve Olga Bestandigova da gösteri yaptı.
Kulüp Başkanı Ertenli, kulüp olarak Erzurum'da 4. kamplarını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kampın 3. haftasındayız, bir haftamız daha var. Galayı yabancı sporcularımızın kamptan ayrılması dolayısıyla bugün yapıyoruz. Erzurum kampı çok verimli geçti. Erzurum buz pateninde yaz kampı yapmak için çok uygun bir yer" dedi.

Yazın yüksek rakımda kamp yapmanın buz sporları için çok önemli olduğunu dile getiren Ertenli, Erzurum'daki buz kalitesinin de çok iyi olduğunu kaydetti.


Kaynak: AA