Trabzon ve Karabük Avrupa aşkına

Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçına çıkıyor.

Kardemir Karabükspor Fransa'nın St.Etienne takımını konuk edecek. Trabzonspor ise Rusya'nın Rostov ekibi ile Avni Aker'de kozlarını paylaşacak.

Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçına çıkıyor. Kardemir Karabükspor Fransa'nın St.Etienne takımını konuk edecek. Trabzonspor ise Rusya'nın Rostov ekibi ile Avni Aker'de kozlarını paylaşacak.

KARABÜKSPOR


Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında boy gösteren Kardemir Karabükspor, yeni bir zafere hazırlanıyor. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Norveç takımı Rosenborg’u saf dışı bırakan Mavi Ateş, kendisi gibi işçi kenti takımı olan Fransız temsilcisi St.Etienne ağırlayacak. Kırmızı-Mavililer’de hedef güçlü rakibini devirip, hem 28 Ağustos’ta oynanacak rövanş öncesi avantaj sağlamak hem de gruplara kalma vizesini almak.

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Emre, Mabiala, Tanju, Yiğit, Samba Sow, Traore, Hakan, Erkan, Kumbela

STAT: Necmettin Şeyoğlu
SAAT: Barcin Borski
SAAT: 20.00

TRABZONSPOR

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i dördüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan itibaren katılmaya hak kazanan bordo-mavili ekip, Rostov karşısında avantaj sağlayacak bir skor almak için mücadele edecek.

TRABZONSPOR: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Belkalem, Medjani, Musa Nizam, Bosingwa, Soner Aydoğdu, Fatih Atik, Sefa Yılmaz, Yusuf Erdoğan, Cardozo

STAT: Avni Aker
HAKEM: Gediminas Mazeika
SAAT: 21.00