Minik Sumo Güreşçilerinin Turnuvası Optimum’da Başlıyor

Japon kültürünün en önemli unsurlarından biri olan ve tüm dünyada sempati duyulan Sumo Güreşi Turnuvası, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Çocuklara özel düzenlenecek turnuvaya katılanlar sürpriz hediyeler kazanacaklar.
Optimum’da 23 Ağustos Cumartesi günü saat 13:00’te başlayacak turnuvalarda, eğlenmek isteyen ve kendine güvenen minikler yarışacak. Özel olarak hazırlanmış kostümler giyecek olan yarışmacı çocuklar, 2x2 metrelik minder üzerinde birbirlerini minderin dışına çıkarmaya çalışacaklar. Gün içinde iki set olarak gerçekleşecek turnuvanın her setinde 16 yarışmacı boy gösterecek.

Aynı gün yine iki seans halinde ayrıca “Balon Kimde Kaldı?” yarışması da gerçekleştirilecek. Kompresör ucuna bağlı AVM ziyaretçilerinden seçilen 2’şer kişi arasında oynanacak oyunda bir jumbo balon, yarışmacılara yöneltilen sorulara doğru cevap verinceye kadar kompresörle şişirilecek. Devasa boyutlara gelebilen jumbo balon hangi yarışmacının elinde patlarsa oyun dışı kalacak. İzleyenleri de neşeli dakikaların beklediği yarışmada kazananlar, hem galibiyeti hem de sürpriz hediyeleri kazanmanın keyfini yaşayacak.

Kaynak: İHA