Mehmet Kıvanç, Tekrar Aday

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Mehmet Kıvanç, 8 Eylül’de yapılacak ASKF’nin 13.genel kurulu öncesi adaylığını açıkladı.


Üç yıldır görevde bulunan Kıvanç, önümüzdeki üç yılda Türk futbolu ve Aydın futbolu adına olumlu katkılar sunmak istediklerini söyledi.


Tüm yönetim kuruluyla birlikte gece-gündüz çalıştıklarına dikkat çeken Kıvanç, “Sıkıntıları aşma noktasında elimizden geleni yaptık. Eğer delegelerimiz ve kulüplerimiz tekrar bizi seçerse gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Türk futboluna ve Aydın futboluna yeni şeyler sunacağız”dedi.

Amatör kulüplerde başkanlık ve yöneticilik yapmanın zor olduğunu,bu zorluğu da bildiklerini ifade eden Kıvanç, “Takımlarımız zor şartlarda sahaya çıkıyor. Sahaya çıkıp, mücadele vermek kolay iş değil. Kulüplerin morallerini yüksek tutmak gerek. Yöneticilik yapan insanların yaptığı iş takdire şayan. Kulüplerin öz kaynaklarından beslenmesi gerek. Sürekli dışarıdan transfer yaparak bu işi yürütmek zor. Altyapının herhangi bir masrafı yok. Kulüplere sürekli bu konuda önerilerde bulunduk. Bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKANLARLA GÖRÜŞECEK
Aydın İl Özel İdaresi’nin geçtiğimiz sezon kulüplere 4 bin 700 TL’lik destek verdiğini anlatan Kıvanç, “Özel İdare kapandıktan sonra BŞB’miz ve ilçe belediyelerimiz kulüplere destek olacaktır. Bu konuyla ilgili olarak belediye başkanlarını ziyaret edeceğim. Kulüpler için destek isteyeceğim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA