Kayseri'de 2 Bin 50 Kişi Passolig Satın Aldı

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Kayseri'de 2 bin 50 kişinin Passolig satın aldığını belirterek, sporseverleri Passolig almaya davet etti.


Kulüp binasında basın açıklaması yapan Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savuk, "2013-2014 sezonunu geride bıraktık. 2014-2015 sezonunun çalışmalarına da Haziran ayından itibaren Bülent Korkamaz hocamız eşliğinde başladık. Son sürat hem yönetim hem futbolcular hem de teknik kadro olarak çalışmalara devam ediyoruz. Takımımız Haziran ayında 10-15 gün Kayseri’de antrenman yapmış oldu. Sonrasında Erzurum’a geçildi. Erzurum’dan sonra da Avusturya’ya gidildi. Buralarda 7 hazırlık maçı oynandı. Bu hazırlık maçlarında bizim için galibiyet veya mağlubiyet çok önemli değildi. Önemli olan oyuncuların durumunu görmekti. Hocamız da Avusturya kampından sonra yapmış olduğu değerlendirmede takımın iyi olduğunu belirtti.

Bugün de takımımız TSYD Kupası için Ankara’ya hareket etti. Yarın bu kupada Torku Konyaspor ile maçımız var. TSYD Kupası kendimizi lige ne kadar hazır olduğumuzu göstermek açısından önemli" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZI KARTLARINI ALMAYA DAVET EDİYORUM"
Passolig kartlara da değinen Savruk, "Yönetim olarak daha önce belirlediğimiz kombine fiyatları halkımızın bizden isteği üzerine geri çekmeyi düşündük. Sonuç olarak 170 lira olan kuzey kale arkasının 60 liraya yakını Passolig ile ilgili uygulamaya gidecek. Dolayısıyla kulübün kasasına kombineden girecek net rakam 110 TL olmuş oluyor. Taraftarımızı stadımıza bekliyoruz. Onlarsız olmayacağını belirtmek istiyorum. Şu anda Kayseri’de 2 bin 50 adet Passolig satıldı. Aktif bilet satış noktalarından Passolig alınabiliyor. Ayrıca fatura ödeme noktalarından da Passolig alınabiliyor. Ben taraftarlarımızı kartlarını almaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

"1 YA DA 2 TRANSFER OLUR"
Savruk, transfer çalışmalarının transfer dönemi sonuna kadar süreceğini vurgulayarak, "Bizim alacağımız oyuncu sayısı ya 1 ya da 2 olur. Takımımızda zaten kemik kadro geçen seneden devam ediyor. Sabri tarzı oyuncular şu anda söylenti. Resmi kadromuz TSYD Kupası'na gitti. Başka kimse yok" dedi.

Kaynak: İHA