'Karamsarlığı Attık”

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Osman Aktar, “Üzerimizdeki karamsarlığı attık”dedi.


Günde çift antrenmanla lige hazırlanan Efeler’de yöneticiler ve taraftarlar takımı antrenmanlarda yalnız bırakmıyor. Hüseyin Aksu tesislerinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların yavaş yavaş tempoyu arttırdığı gözlenirken, takıma gelen yeni oyuncuların sorumluluk almaya başladığı gözleniyor. Eksik yerlere oyuncu transferleri yaptıklarını belirten teknik direktör Osman Aktar, “Göreve geldiğimiz ilk günlerde karamsardım. Elimizde dağılan bir takım vardı. Ancak, transfer komitesindeki arkadaşlarımız çok yoğun çalıştı. Şu anda her mevkide alternatif olarak en az bir oyuncumuz var. Rekabet başarıyı getirecek. Çok iyi bir noktaya geldik”dedi.

Engin,Timur, Aydın, Veli, Salih, Yunus Can gibi gençlerin takımda kalacağına işaret eden Aktar, “Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bizimle antrenmanlara çıkacaklar. Şans buldukları takdirde iyi değerlendireceklerini düşünüyorum”diye konuştu.

SOĞUK SU YASAĞI
Aydınspor 1923’te antrenmanlar tam gaz sürerken, futbolculara antrenmanlarda ‘soğuk su yasağı’ getirildi.

Teknik heyetin getirdiği bu yasak sayesinde futbolcular antrenmanlarda soğuk su içemiyor. Teknik Direktör Osman Aktar, futbolcuların sağlığının her şeyden önce geldiğine dikkat çekerken şunları söyledi: “Futbolculara soğuk su yerine ‘serin su’ veriyoruz. Serin su demek ılık su demek.. Futbolcularımızın sağlığı her şeyden önemli. Kendi sağlığımız gibi, onların da sağlığına dikkat ediyoruz”
YENİLER AYRI ÇALIŞTI
Öte yandan, Efeler’e transfer olan Ramazan, Gazanfer,Sezer ve Yunus takımdan ayrı çalıştı.Aydınspor 1923’ün antrenmanını Aydın Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı İbrahim Gürdal’da takip etti.

Kaynak: İHA