Wınnıckı Açıklaması

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın Polonyalı yeni antrenörü Jacek Winnicki, Fenerbahçe’nin dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunu ve burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.


Bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Polonyalı antrenör Jacek Winnicki’yi, Atatürk Havalimanı’nda menajer Didem Akın karşıladı. Tecrübeli antrenör FB TV'ye açıklamalarda bulundu. İstanbul'da olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten Winnicki, "Fenerbahçe, dünyanın en büyük kulüplerinden biri. İnanılmaz, büyük bir marka. Burada olduğumdan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe ailesine teşekkür ediyorum. Taraftarımız gerçekten büyük bir taraftar. Türkiye hakkında çok şey biliyorum tabi ama yaşadıkça, tanıdıkça öğreneceğim" dedi.

DİDEM AKIN: "WINNICKI, AVRUPA'NIN EN ÖNEMLİ ANTRENÖRLERİNDEN BİRİ"
Jacek Winnicki için, "Avrupa’nın en önemli ve tecrübeli antrenörlerinden biri" diyen sarı-lacivertli takımın menajeri Didem Akın, "Onun koçluğunda inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Kupalarla dolu bir yıl olur" temennisinde bulundu.

Yeni sezon çalışmalarının yarın başlayacağını söyleyen Akın, "Yarın ilk antrenmanımızı Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapacağız. Genç oyuncularla sezonu açacağız. 6 oyuncumuz şu anda A milli takım kadrosunda..2 oyuncumuz da Amerika milli takımında. Onlar, aramıza daha sonra katılacak. Bugün de fikstür çekimi gerçekleştirildi.

İnşallah kupalarla dolu bir yıl olur" diye konuştu.

Kaynak: İHA