Tekden Denizlispor'dan 'Passolig'E Destek

PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlipor'un teknik heyeti, lig maçlarında zorunlu olan "Passolig" kartlarını alarak uygulamaya destek verdi.

Teknik Direktör Özcan Bizati, yardımcı antrenörler Mustafa Kocakaya, Levent Kartop, Mehmet Olgun, İbrahim Nadir Arıkan, İhsan Burak Özsaraç ve kulüp idari işler sorumlusu Özhan Çetin, Denizli Atatürk Stadyumu'nun 2 nolu gişesinden Passolig kartlarını aldı.
Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Passolig ile herkesin daha rahat maç izleyebileceklerini belirtti.

Tüm taraftarları Passolig ve kombine almaya davet eden Çetin, "Maç öncesi girişlerde oluşan uzun kuyruklar ortadan kalkacak. Herkes Passolig kartına ister kombinesini yükletebilecek isterse de maç biletini yükletebilecek. Bugün bizler de teknik ekibimiz ile gelip kulübümüze bu konuda da destek sağlamak istedik. Taraftarlarımıza örnek olmak istedik" dedi.

Takımdaki eksikleri gidermek için teknik ekibin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Çetin, "Taraftarlarımızdan isteğimiz Passolig kartlarını alıp takımımızın yanında olmalarıdır. Hem maddi hem de manevi anlamda katkı sağlayacak bu kartlar birçok kolaylığı da beraberinde getirecek" diye konuştu.

Öte yandan Tekden Denizlispor, tesislerde yaptığı antrenmanla, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: AA