Sivasspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sivasspor yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü.


Antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan teknik direktör Roberto Carlos uyarılarda bulundu. Top kapma çalışması ile başlayan antrenman kuvvet çalışması ile devam etti. Yaklaşık iki saat süren antrenmana Azerbeycan Milli Takımı'nda bulunan Cihan Özkara katılmazken, sakatlığı devam eden Batuhan Karadeniz ise salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor’un sol bek oyuncusu Ziya Erdal yeni sezon hazırlıklarını iyi bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Erdal, “Yurt dışı kampından sonra yeni sezon hazırlıklarına Sivas’ta devam ediyoruz. Günde çift idman yapıyoruz önümüzde de Cumhuriyet Kupası maçları var inşallah o maçlarda da son kez takımımızı görüp lige iyi şekilde başlamak istiyoruz. Onun için şu anda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Lige henüz hazır olmak için erken olduğunu belirten Erdal, “Ligin üçüncü, dördüncü haftasından sonra takımlar kendi performansını sahaya yansıtabiliyor. Lige en iyi şekilde girebilmek için elimizde gelen çabayı sarf ediyoruz, sahada olan gücümüzle çalışıyoruz. Kupa maçlarını da iyi bir hazırlık son kez hazırlanacağız inşallah hem iyi oynayarak hem de kupayı kazanan taraf oluruz. Lige de mutlu bir başlangıç yaparız” diye konuştu.

Öte yandan antrenmana taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Kaynak: İHA